Fitch Academy

Fitch Academy is het speerpunt van Fitch Finance en Fitch Data. Dankzij de Academy kunnen we steeds de juiste expertise inzetten en staat de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze mensen centraal.

Maar iedereen is welkom! Professionals, jong talent of ervaren (senior) managers kunnen zich aanmelden voor een van onze opleidingen of leergangen. Iedereen kan zo continue opleidingen of colleges volgen. In het kader van de verplichte permanente educatie kunnen PE punten worden behaald. Sommige opleidingen geven wij in samenwerking met Nederlandse instituten of Universiteiten van wereldfaam.

Zo delen we kennis, bespreken we ‘best practises’, analyseren we business cases en blijven we up-to-date.

Finance én IT

Beert en zijn co-founders hebben een achtergrond in finance. Daar viel het hen op dat er steeds meer behoefte is aan IT kennis op financiële afdelingen. Maar die combinatie is zeldzaam. Vaak is iemand een financial óf een IT-er. Maar zelden beiden.

Dit is de reden geweest om Fitch Finance en vervolgens Fitch Dataop te richten, met professionals die kennis hebben van Finance, IT én Data. Om uw bedrijf verder te helpen.

Natuurlijk ook Data Analysis & Management

Finance en IT om uw organisatie toekomstbestendig te maken, Data Analyse en Management om nieuwe mogelijkheden in kaart te brengen, concurrentiekracht te ontwikkelen en kosten te besparen.

Daarom naast Fitch Finance ook Fitch Data. Voor data management en Robotic Process Automation. Om de kwaliteit van uw data te verbeteren en aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren. Fitch Data professionals op interim of project basis: samen kunnen we het verschil maken.

We blijven echter niet langer dan nodig is en werken zo efficiënt en effectief mogelijk om ervoor te zorgen dat uw organisatie weer verder kan.

Leadership team

Naast oprichter Beert Kuiken, Certified Accountant and IT Auditor bestaat het management team uit Edwin Bakker, Ralph ten Broeke en Jose Reinders.

Edwin heeft als CFO en in (Corporate) Finance (London, Sydney) gewerkt, voordat hij zich is gaan richten op het zoeken van het juiste talent voor onze opdrachtgevers. Ralph heeft ervaring in strategic consulting , met een focus op data, terwijl Jose zich richt op Fitch Academy en persoonlijke ontwikkeling van onze professionals.

 • Beert Kuiken
  Beert Kuiken Founder
 • Edwin Bakker
  Edwin Bakker Partner
 • Ralph ten Broeke
  Ralph ten Broeke Partner BI
 • Merit van Wijland
  Merit van Wijland Talent Acquisition manager
 • Jose Reinders
  Jose Reinders COO

Management team

Naast oprichter Beert Kuiken, Certified Accountant and IT Auditor bestaat het management team uit Mayke Boetes MA LLM en Edwin Bakker MSc..

Mayke heeft als HR Lead and talent search gewerkt voor grote tech bedrijven zoals Apple, Pixar en Google in California. Edwin heeft als CFO en in (Corporate) Finance (London, Sydney) gewerkt, voordat hij zich is gaan richten op het zoeken van het juiste talent voor onze klanten.

 • Beert Kuiken
  Beert Kuiken Founder
 • Edwin Bakker
  Edwin Bakker Partner
 • Ralph ten Broeke
  Ralph ten Broeke Partner BI
 • Merit van Wijland
  Merit van Wijland Talent Acquisition manager
 • Jose Reinders
  Jose Reinders COO