Certified Business Intelligence 1/3

Certified Business Intelligence Professional

Part 1/3: Business Intelligence & Analytics

Grondbeginselen van Business Analytics en Big Data. Leer de belangrijkste succesfactoren van Business Intelligence. Ervaar de werkelijke kracht van Big Data toepassingen.

De belangrijkste onderwerpen van het eerste blok zijn: Business Analytics, begrippenkader en definities, BI-trends, Artificial Intelligence, BI-projectmanagement, BI-architectuur, Business Intelligence strategie & roadmap, BI-consultancyvaardigheden, informatieanalyse & KPI’s, datavisualisatie, BI frameworks en de succesfactoren van BI.

Start 6 x per jaar
3 dagen
1.900 ex BTW

Meld je aan voor een academy

Fitch Academy speelt een cruciale rol in de persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling van onze professionals.

Meld je via onderstaand formulier aan voor een van de Fitch Academies en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Geef u nu op voor een van de Academy Events

Certified Data Scientist

22 april 2020

De opleiding bestaat uit presentaties, syllabi, interactieve sessies, voorbeelden en opdrachten. Introductie in de concepten en algoritmes.

€6.500 ex BTW

Meer info

Certified Business Intelligence 1/3

23 april 2020

Grondbeginselen van Business Analytics en Big Data. Leer de belangrijkste succesfactoren van Business Intelligence. Ervaar de werkelijke kracht van Big Data toepassingen

€1.900 ex BTW

Meer info

Certified Business Intelligence 2/3

24 april 2020

Leer futureproof data-infrastructuur te ontwerpen en te bouwen. Leer data modellering, voor- en nadelen van zowel dimensioneel modelleren als het modelleren van een DataVault.

€1.900 ex BTW

Meer info

Certified Business Intelligence 3/3

26 april 2020

Persoonlijke examentraining van de docent. Recapitulatie van de belangrijkste thema’s van het examen, tips & tricks en oefenen van examenvragen.

€1.200 ex BTW

Meer info